Paasmail van Esther vanaf Bermuda

Het is vandaag 22 april en daarmee tweede paasdag, het is heel raar om niet thuis te zitten en met de familie een wedstrijd te doen om wie de meeste eieren kan eten. Maar ook hier hebben we iets heel leuks gedaan. Gisteren hebben we een paasei festijn gedaan, we moesten paaseieren maken me chocola, hagelslag, gummy bears en uien (?). Er waren verschillende challenges, zoals blind een paasei maken of binnen 1 minuut. Mijn groepje heeft jammer genoeg niet gewonnen maar we hebben ons wel allemaal misselijk gegeten met chocola. Toen was er opeens muziek en ging iedereen dansen en een chocoladegevecht houden. Ik had chocola overal, in mijn oor, haar, gezicht, kleren en op mijn gezicht, nek en armen. Toen hebben we boven de zoutwaterslang aangezet en hadden we een of ander groot douche feest, ik was daarna dan ook helemaal doorweekt. We hebben alle kleren aan waslijnen opgehangen en deze zijn gelukkig gewassen (niet dat de chocola er uit is nu, maar het idee was leuk). Vandaag hadden we geen paasontbijt maar zongen we met zijn allen een trainee wakker, want zij is jarig vandaag! We hadden wel een lekkere paaslunch en vanavond gaan we nog lekker eten. Volgens mij moest het geheim blijven maar er zijn een hele hoop trainees die bijvoorbeeld helpen met het toetje of een ander deel van de maaltijd dus ondertussen weet bijna iedereen dat we het gaan krijgen.

Groetjes Esther

PS Heel erg leuk om te horen dat iedereen ons volgt!

Een gedachte over “Paasmail van Esther vanaf Bermuda”

  1. Een goede dag dames te Koppele,
    Mooi, jullie verhalen en filmpje over ervaringen , feesten, eten, witte stranden etc.etc.. Het woord heimweh zie ik terecht nergens meer staan.
    Jullie moeder mist jullie wel, zo merken wij. Ze loopt wel eens schreiend door de straat. Ze wordt gelukkig door iedereen goed opgevangen. Je vader doet wel een beetje stoer maar toch….
    Esther, Iris, geniet er van . Recht zo die gaat en op tijd een oorlam.

    Overburen Rietje en Harry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *