Paasmail van Iris vanaf Bermuda

Hoewel gepland stond dat we allang weer aan het zeilen waren, liggen we nog steeds bij Bermuda. Dit is omdat één of andere nutteloze antenne kapot is, maar Bermuda is vet mooi dus geen probleem. Het is opzich ook wel lekker makkelijk als niet al je spullen wegvliegen… Morgen gaan we waarschijnlijk voor anker een stukje van de kant vandaan, dan kunnen we weer zwemmen enzo, maar dan kunnen we niet meer elk moment de kant op en ik denk niet dat daar nog WiFi is. Dat is wel echt bijzonder hier; bijna overal in het dorpje, ook aan de kade en in de hoofdstad Hamilton eergisteren, is gratis WiFi.

Eergisteren waren we dus in Hamilton, alles is daar zo mooi dat het wel nep lijkt; witte stranden, villa’s en dure winkels. Ik had met Meike en Lieke een mooi plekje gevonden aan het water, wat stiekem eigenlijk privéterrein was, maar niemand stuurde ons weg, dus we hebben daar lekker twee uur gezeten. Ik heb ook een paar leuke dingetjes gekocht en wat kaartjes opgestuurd. Ook heb ik weer eens patat gegeten, dat soort vette dingen mis ik wel hier hoor. Verder heb ik niet teveel uitgegeven, want alles is zo duur hier, echt niet normaal. Al mijn dollars die ik meehad zijn al op, oeps. Voor het goedkoopste pakje biscuitjes betaal je letterlijk al bijna 3 dollar. Toch heb ik wel heel wat koekjes ingeslagen hier, omdat we straks weer twee weken op zee zitten en zonder koekjes overleef ik dat echt niet 😉

Tot we uit Bermuda vertrekken, mogen we elke dag tussen half vijf en kwart over 6 aan land, dan kunnen we lekker naar het strand of naar de supermarkt.

Vandaag is het tweede paasdag én er is iemand jarig, dus het is dubbel feest. Terwijl we normaal nogal weinig en gezond eten is er vandaag zoooveel lekkers; scones, taart, vanavond iets lekkers en een toetje met pannekoeken en fruit, dat ik persoonlijk met Maike heb gemaakt. Het was een verrassing, maar de geuren verraden het al…

Ik loop zegmaar wel een heel klein beetje achter met schoolwerk, oeps, maar ik heb dan ook wel het record van de meeste toetsen, namelijk 9… Elke week dus één of twee. Wát ik wel doe gaat gelukkig wel echt goed, ook mijn bio toets gisteren 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *