Eerste sailmail van Esther

Hallo allemaal!

Dit is mijn eerste Sail Mail, we zijn nu al 5 van de 52 dagen weg. Zoals we al eerder hebben gezegd, zijn we al in Cuba geweest. Nu zijn we 3 dagen op zee. Zaterdag en zondag hebben we normale dagen gehad met zelfstudie en Happy Hour (een uur het schip schoonmaken), maar vandaag hadden we  Lazy Monday. Dat houdt in dat we geen zelfstudie hebben en veel sailtrainig doen en veel vrije tijd. Jammer genoeg ben ik nu al 2 dagen heel erg zeeziek en volgens mij werk ik toe naar een high score hoeveelheid overgeven. Vannacht komen we aan op Jamaica waar we door de douane heen moeten, dat gaat waarschijnlijk erg lang duren, net als toen we van Cuba weggingen. We hebben daar langer dan 2 uur gestaan! Ik heb erg veel zin in Jamaica, hopelijk ligt het schip een beetje stil daar in de baai, dan ben ik minder zeeziek, ook hebben we daar wifi en mogen we zwemmen.

 Groetjes Esther

En een appje, vannacht verstuurd…..

Vandaag gingen we naar een waterval, we zijn over de waterval naar oven geklommen, dat was best wel hoog. Dit is een foto van de route die we daarnaartoe hebben gelopen. We moesten ook een rivier oversteken met vlotten van bamboe, jamaicanen hebben ons naar de overkant gebracht. Gisteren zijn we in Jamaica aangekomen, we hebben toen ook een hele leuke dag gehad en we gingen barbecueen. Vanavond gaan we weer weg naar het volgende avontuur.

Het is wel echt superleuk nu. Ook gister was de dag heel leuk, de jamaicanen zij wel de hele dag stoned😂 Gister bij de barbecue hebben we ook ukelele etc gespeeld en een paar begeleiders gingen improviseren met de grappigste teksten dat was heel leuk.

Esther

Een gedachte over “Eerste sailmail van Esther”

  1. Leuk om mee te lezen meiden! Heel veel plezier en geniet dubbel en dwars van de momenten dat jullie even niet zeeziek🤢 zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *