Sailmail Esther vanaf de Caraïbische Zee

Hallo allemaal,

Vorige keer dat we Sail Mail schreven, waren we op weg naar Jamaica. Het was echt super leuk daar, veel mooier en beter onderhouden dan Cuba. 

We zijn nu alweer een paar dagen op zee en daarmee ook weer lekker zeeziek, de golven zijn namelijk weer anders. Het is veel minder dan de vorige keer dus dat is erg fijn! We zijn door de Bahama’s gevaren, we wouden heel graag naar een van de eilanden, maar konden geen contact krijgen en konden dus niet het eiland op. Hopelijk kunnen we wel naar Bermuda, het ziet er naar uit dat dat wel gaat lukken. De kapitein heeft bedacht dat we de baai in gaan varen als een soort show, we willen namelijk in de krant komen, dat is de Wylde Swan al eerder gelukt in Bermuda. Ondertussen hebben we al, dolfijnen, walvissen en vliegende vissen gezien en maken we de grootste lol met alle trainees.

Het is hier te warm voor woorden, hoe wil je s’nachts slapen als het 1: warm is, 2: je tegen de muur aan ligt omdat het schip gewoon schuin ligt en 3: het schip trilt door de snelheid. Ik bedoel, geef mij slaap.

Iedereen die van me houdt: Zijn er mensen die van me houden? Vast niet, dan hoef ik hier ook niks interessant neer te zetten. PS ik hou ook van jullieee.

Papa, mama, Bas en Tom:  Ik snap dat jullie nu minder eten moeten kopen, ik eet best veel. De tips helpen wel een beetje, ik heb het watje niet geprobeerd omdat ik als ik ga liggen met meteen al beter voel, ik lig dus de helft van de tijd lekker op het dek😊

Nu ik niet meer misselijk ben zijn de golven best wel grappig en zijn er wel leuke grappen over te maken, er zijn best veel mensen klein hier dus mijn goede grappen kan ik hier niet maken. Het gaat een stuk beter, met de zeeziekte en met de heimwee. Als ik hier mijn kleren op de grond zou laten slingeren, zou ik een “kutklusje” moeten doen om het terug te krijgen, daarom ligt alles op mijn bed, veel te warm.

Groetjes Esther

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *